0 items - 0,00 MDL 0
  • Empty cart!

De ce ToyRent?

Гарантия чистоты
Copilul va avea mai multe jucării
Economie reală de bani
În casă va fi ordine şi vei avea mai mult spaţiu liber
Doar jucării de brand (inofensive şi de calitate)
Livrare gratuită (conform condiţiilor de livrare)
Petreceri vesele pentru copii fără griji suplimentare
Garanţia curăţeniei

Avantajele închirierii jucăriilor

Copilul va avea mai multe jucării
Beneficiind de serviciile noastre, îi vei putea oferi copilului mai multe distracţii şi jucării, or jocul stimulează dezvoltarea psihică, emoţională, mintală şi socială a copilului. Copilul se dezvoltă prin joc, dobândeşte capacităţi şi experienţe noi, respectiv diversitatea jucăriilor asigură o dezvoltare multilaterală.

Economie reală de bani
Pe lângă comoditate, cu ajutorul serviciilor noastre vei face şi economie de bani. Bineînţeles, suntem obişnuiţi să le oferim copiilor tot ce-i mai bun, dar orice părinte şi-a pus întrebarea câţi bani se cheltuiesc pentru jucăriile noi, de care copilul se plictiseşte peste doar câteva zile. Se ştie că jucăriile bune sunt scumpe şi trebuie schimbate cu regularitate. E mai comod şi mai avantajos să apelezi la serviciile noastre, decât să procuri altele noi.

Vei avea ordine şi mai mult spaţiu în casă
Te putem ajuta să asiguri mai mult spaţiu liber şi regulă în casă. Astăzi orice părinte se confruntă cu noţiunea „colapsul jucăriilor”. Cu noi nu va trebui să te gândeşti unde să depozitezi jucăriile de prisos sau cele de care copilul s-a plictisit. Acum îţi poţi răsfăţa copilul la nesfârşit cu noi jucării.

Doar jucării de brand
Jucăriile bune au şi un preţ pe măsură. Jucăriile bune nu înseamnă doar „calitate”. Ele stimulează dezvoltarea multilaterală a copilului (dezvoltă logica, inteligenţa, coordonarea şi motricitatea etc.). Anume jucăriile de brand vor ajuta la obţinerea rapidă a rezultatelor, or au orice detaliu bine gândit.

Livrarea este gratuită (conform condiţiilor de livrare)
Cu noi vei face economie de timp şi de bani datorită livrării efectuate de curierul nostru. Acum nu mai trebuie să cutreieri diferite magazine, poţi alege jucăria potrivită online. Dacă totuşi nu ai găsit o anumită jucărie în sortimentul nostru de produse, ne poţi scrie care sunt preferinţele tale. Vezi condiţiile de livrare şi returnare.

Petreceri vesele pentru copii fără mare bătaie de cap
Trebuie să organizezi o sărbătoare pentru copii? Ai nevoie de multe jucării pentru câteva zile? Noi îţi vom face o ofertă specială şi vom selecta jucăriile necesare în funcţie de genul evenimentului (de la zi de naştere până la un picnic în aer liber). Pe toate acestea le poţi obţine la un preţ special.

Garanţia curăţeniei
Jucăriile noastre sunt supuse unui proces complex de curăţare, care permite de a garanta curăţenia şi siguranţa copilului. Lemnul şi masa plastică sunt prelucrate cu soluţii speciale, iar detaliile moi se spală cu detergenţi hipoalergici pentru copii. Suplimentar jucăriile sunt prelucrate cu lampa de cuarţ. Abia după aceasta jucăriile sunt gata de a fi utilizate.

Am indicat doar o serie de avantaje ale serviciilor pe care le prestăm. Pe lângă acestea mai sunt dezvoltarea sentimentului de responsabilitate şi acurateţe a copilului. Clienţii noştri pot să nu-i spune copilului „Alege o jucărie pe care să ţi-o cumpăr”, ei au posibilitatea să-l întrebe „Ce jucărie să-ţi iau mai întâi?”. Dacă la magazin se dezvoltă lăcomia copilului, serviciul nostru dezvoltă abilităţi de planificare.

De asemenea, ai putea dori...